VARshow

Európa-liga döntő 2022, Sevilla

2024. április 27. - Mögi

sevilla_labda.jpgAz első ledolgozott szezonomat az Európa-liga döntőjén való részvétel koronázta meg. Egy európai kupadöntőn ott lenni már önmagában is kiváltságos dolog, de számomra még az is hozzátett a helyzetem különleges mivoltához, hogy a cégnél eltöltött első évem végén osztottak be erre a meccsre, márpedig a döntőkre minden évben a legjobbakat és a legtapasztaltabbak sorozzák be. Mérhetetlenül büszke voltam magamra és nagyon vártam az egészet.

Tovább

2022 Kupatavasz

champions-league-preview-banner.jpgAlig röppentem haza az Emírségekből, már várt is az európai kupatavasz. Konkrétan 1 hetem volt szusszanni a következő utazás előtt. Ekkorra már alaposan belerázódtam a dolgokba, kellő magabiztossággal és teljesen önállóan csináltam végig a meccseket, a Bajnokok Ligája kieséses szakaszában viszont már nem babra megy a játék. Ott, ahol már csak a legnagyobbak vannak versenyben és ahol a nézettség is bőven meghaladja a csoportkörökét, már nincs helye a hibáknak.

Tovább

2021-es FIFA-klubvilágbajnokság

uae.pngA Covid - bár már lecsengőben volt - még nem múlt el teljesen. A világ elkezde ismét megnyitni a kapuit, s noha a legtöbb országban még szigorú szabályok voltak érvényben, utazni már lehetett. Kötelező tesztelések, oltásról szóló igazolások, kérdőívek kitöltése - országa válogatja, hogy hová mi kellett a belépéshez. Ilyen időszakban jött a lehetőség, hogy dolgozhassak a klubvébén, amit abban az évben Abu Dhabiban rendeztek meg.

Tovább

2021-22-es szezon - csoportkörök

uefa-leagues_1200x500.jpgVissza ismét a múltba, oda, ahol a rájátszások véget értek, én pedig izgatottan vártam, hogy milyen csoportmeccsekre fognak beosztani. 2 meccses tapasztalattal a hátam mögött vártam a beosztást és a napon, amikor kiderült, hogy melyik nap kapjuk meg az első két meccsünket, kb. 15 percenként frissítettem a táblázatot. Estefelé aztán végre beugrottak mindenki nevéhez a párosítások.

Tovább

BK Hacken - PSG (Női Bajnokok Ligája, negyeddöntő, odavágó)

hacken_psg.JPG2024. március 18-21. Ezt csak azért írom le, hogy térben és időben megfogható legyen a dolog, másrészt pedig mégis egyfajta naplóként funkcionálnak ezek a posztok számomra. A cégnél eltöltött évek óta először unit manager-ként vettem részt ezen a meccsen, ami azt jelenti, hogy én irányítottam a csapatot és a munkálatokat, illetve én egyeztettem az UEFA-val is végig  a rendezvény során. Az idei szezonban már ötödször tértem vissza Göteborgba, de először a női BL-re.

Tovább

Szuperkupa döntő vizit

20240313_095550.jpgIdei harmadik vizitem Varsóba vezetett, ahol a Szuperkupát rendezik majd augusztusban. Ez az a mérkőzés, ahol a Bajnokok Ligája és az Európa liga győztes vív meg egymással. Általában szeretik olyan stadionokba kiszervezni ezeket a finálékat, amelyeket nem klubcsapatok birtokolnak (persze ez sem feltétel), idén pedig a varsói nemzeti stadion, név szerint a PGE Narodowy lesz a házigazda.

Tovább

Az első igazi bevetések

svajc_holland.jpgUgorjunk kicsit vissza az időben, egészen 2021 augusztusáig. Ekkor kezdődtek el a Bajnokok Ligája rájátszások, engem pedig ekkor vetettek be először élesben a gólvonaltechnika kezelőjeként. Nem mondhatnám, hogy 100%-os magabiztossággal vártam a beosztást, de mégis úgy éreztem, hogy készen állok a feladatra. Ha majd valamit nem tudok, majd max. megkérdezem, hiszen egy 8 fős csapat egyik tagjaként leszek a helyszínen. Nem lesz itt probléma!

Tovább

Sparta Prague - Galatasaray (Európa-liga, nyolcaddöntő rájátszás, visszavágó)

sparta_galata.jpgA téli álom után ismét megkezdődött az európai kupaporond, én pedig a Sparta Prága meccsére lettem beosztva. Az őszi csoportmeccseken dolgoztam már itt két hazai meccsükön is, szimpatikus a csapat, viszonylag könnyű eligazodni a stadionban, ráadásul még közel is van. 

Tovább

Hajrá csajok!

uclss.JPGEzzel a poszttal ugrunk egy nagyot egyenesen a jelenbe, hiszen történnek dolgok bőven a mostban is. Épp a barcelonai reptéren ülök legörbült szájjal, mert 3 órás késéssel indul majd a gépem. 20:30 helyett 23:15-kor indul, ez hiányzott már csak 2 nap intenzív szaladgálás után. Viszont, ha már így alakult, akkor keresve sem találnék jobb alkalmat arra, hogy blogoljak egy jóízűt, szóval uccu neki!

Tovább

Teszteljük le Ibériát

sevilla.jpgEbben a posztban rengeteg történést fogok megpróbálni feldolgozni, s mivel nem szeretnék regényt írni sem, ezért meglehet, hogy egy-egy helyszínre viszonylag kevés bekezdés jut majd. A beszámoló egy nagyjából 3 hetes időtartamot ölel fel, de annyi minden történt abban a 3 hétben, hogy zsong a fejem, ahogy a sok emlékből próbálok szemezgetni, miközben arra gondolok, hogyan foghatnám mindezt rövidre.

Tovább
süti beállítások módosítása